Čarobna vizionarka je 6 tedensko on-line potovanje z zaključno delavnico v živo, ki te korak za korakom pelje skozi proces kreiranja in ustvarjanja tvoje lastne prihodnosti. Skozi voden proces in ob podpori skupinske energije najdeš svojo vizijo za 2019.

ZAKAJ ČAROBNA VIZIONARKA?

Ustvarjalnost je ženska domena in, ko jo združiš s čustvi  ter kreiranjem z občutki na ženstven način, vpokličeš še čudovite angelske energije kot podporo procesu ustvarjanja... se rodi ČAROBNA VIZIONARKA - ženska, ki sprosti svoj kreativni potencial, da ustvari najboljše leto, ki si ga lahko zamisli.

V preteklih 4. letih je na tem on-line potovanju svojo vizijo kreiralo že 476 čarobnih vizionark!

In predvsem, ker vsako leto na delavnici vse čarobnice (razen treh ali štirih izjem) povedo, da takšnega vizionarskega potovanja ne bi naredile same od sebe.

Kaj vsebuje to čarobno potovanje?

24/7 DOSTOP DO SPLETNIH VIDEO KORAKOV

V UDOBJU TVOJEGA DOMA

DELOVNI ZVEZEK, KI TE USMERJA

FB SPLETNA SKUPNOST IN MENTORSTVO

ZAKLJUČNA CELODNEVNA DELAVNICA

Kaj lahko pričakuješ?

USTVARJANJE Z OBČUTKI

SPUŠČANJE PRETEKLOSTI

AVTENTIČNA VIZIJA

"VISION BOARD"

BOŽIČNA MANIFESTACIJA & PRAZNOVANJE

PODPORA SKUPNOSTI, KI DVIGNE TVOJO VIBRACIJO

MENTORSKA PODPORA ZNOTRAJ FB SKUPINE

VIZIONARSKI DAN

CELODNEVNA DELAVNICA V ŽIVO

Čarobnice pravijo

Drage moje SUPERNOVE! Kolaž čarobnic RESNIČNO deluje!!!! KREIRAJTE drage moje vsak trenutek svojega življenja, to je ČAROBNOST SUPERNOV...igrajte se z domišljijo... angelska Manca bravo za tebe...hvala za vse iz srca... toplo vas vse objemam...

— Lidija, 2016

za še več komentarjev

MENTORICA VIZIONARKAM

Manca Razboršek je Life&Soul Coach, mentorica ženskam, ki želijo aktivirati svojo žensko esenco in uživati v življenju. Je avtorica knjig Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc in Angelski svetilniki, certificirana angelska terapevtka, terapevtka barvnega sistema Aura-Soma, predvsem pa podjetnica in strastna raziskovalka avtentične duhovnosti.

na vrh strani

© 2018 Manca Razboršek s.p. created by Wix.com.