Buddha

PROGRAM DELA V KLUBU 13 ZA MAJ

Globine in prepričanja povezana z OBILJEM te čakajo v mesecu maju. Venera je v opoziciji z luno v škorpijonu in vlada tudi financam. Bik želi imeti konkretne rezultate in trdna tla pod nogami, zato ti ponujam možnost, da narediš konkreten korak na nov nivo.

Euro Coin
10. maj ob 19h

Osebni in družinski omejujoči vzorci ter prepričanja o denarju, obilju, lastni vrednosti.

Definicija obilja – tvoja, zate, pod tvojimi pogoji.

Kdo si, ko pride do financ? 

Poiskali bomo družinske saboterje, donatorje, zapravljivce in šparovčke.

Tvoj TRR kot financometer tvoje energije.

Euro Coin
24. maj ob 19h

Odpiranje, sprejemanje in sidranje novih vzorcev ter zavedanja o obilju.

Kaj o obilju pravi Univerzum?
 

Novi sistemi, vzorci in način razmišljanja za novo dobo.
 

Nova definicija obilja zate, pod tvojimi novimi pogoji.

Mlaj.jpg
11. maj ob 20h

MLAJ v biku - meditacija in povezava z energijo lune

Webinar in meditacija

Polna-luna.jpg
26. maj ob 20h

POLNA LUNA IN LUNIN MRK

Webinar in meditacija

Euro Coin
17. maj ob 19h

Kolektivni omejujoči vzorci ter prepričanja o denarju, obilju, lastni vrednosti.

Kolektivna čustva povezana s pridobivanjem premoženja, lastnine in denarni tokovi.
 

Ekonomija po slovensko
 

Vrednost posameznika skozi kulturo in vzgojo.
 

Zapuščina, ki jo bodo prejeli tvoji potomci.

Euro Coin
31. maj ob 21h

Odpiranje, sprejemanje in sidranje novih vzorcev ter zavedanja o obilju.

Kaj o obilju pravi Univerzum?
 

Novi sistemi, vzorci in način razmišljanja za novo dobo.
 

Nova definicija obilja zate, pod tvojimi novimi pogoji.

V cvetni mešanici meseca je 5 individualnih esenc, ki delujejo sinergijsko:

1. BELI SLIZEK 

 

Cvetlica, ki raste na tleh bogatih s hranili in se odpre v večernem mraku je kot majhna lučka, ki vabi k sebi večerne in nočne obiskovalce. Cvetni listi so srčaste oblike in rastejo iz čaše, ki je videte kot polna vreča. Njegova energija prizemlji, odpre sprejemanju in poskrbi za odprto povezavo z univerzumom. Odpre možnostim brez vnaprejšnjih definicij ter krepi nenavezanost od kod bo prišlo, kar potrebujemo. Poveže z univerzalno energijo tega, da je za vse poskrbljeno in sprosti zakrčenost, ki nastane ob mislih pomanjkanja ter skrbeh.

2. ŠPANSKI ŠIPEK

 

Poveže zemeljsko čakro in srce ter napolni z energijo odločnosti, veseljem do življenja terspodbudi, da gremo v akcijo tam, kjer je to potrebno. Uči nas, kako živeti življenje na avtentičen in asertiven način ter nas napolni z vibracijo navdušenja te veselega pričakovanja. Podpre nas, da sledimo svoji strasti in nam da energijo, da to zmoremo.

KATERO%20BI%20(2)_edited.jpg

3. KAMILICA

 

Prinaša veselje in pomaga najti občutke sreče ter lahkotnosti. Ključne kvalitete, ki jih esenca podpira: humor, veselje, sreča, lahkotnost, prinaša energijo sonca, umirjenost misli, sprejemanje dobrih stvari v življenju, potrpežljivost, odpiranje priložnostim. Pomiri misli in skrbi ter v življenje vnaša lahkotnost.

4. LAVATERA


Kaj oddajamo in kaj sprejemamo je povezano z Zakonom privlačnosti in ta esenca pomaga razumeti in prepoznati oba procesa. Posebnost je rumena zvezda v sredini vsakega cveta, ki predstavlja posameznika, ki sije in je kot zvezda na nočnem nebu. Ko smo v svoji energiji, ko sledimo sebi, se počutimo odlično, polni energije in želimo to deliti z drugimi. Esenca spodbuja, da tem čustvom in občutkom sledimo in tako najdemo svoje talente. 

5. VRBA

 

Esenca vrbe v prvi vrsti spodbuja fleksibilnost, prožnost in s tem prilagajanje trenutnim situacijam takšnim kot so, brez, da bi se zataknili v tem, kako bi moralo biti. Daje nam moč, da prevzamemo odgovornost za svoje življenje in se prenehamo počutiti kot žrtev okoliščin. Ni svet kriv za to, da smo kjer smo, ampak naša nezmožnost prilagajanja okoliščinam in zakrčenost v zamerah ter smiljenju samim sebi, ko zunanje okoliščine niso usklajene z notranjimi željami. Močna yin energija v tej esenci spodbuja magnetičnost in sposobnost pritegnitve vsega, kar je v skladu z našimi notranjimi občutki ter čustvi.