IZKUŠNJE ČAROBNIC

BARBARA

Veselim se potovanja in sodelovanja z vsemi vami in z vesoljem. Prišel je prvi aha moment, ko sem dojela, da sem danes čez dan nekaj spremenila in naredila drugače in sem iz misli »težko je, ne zmorem sama«, spremenila v »moram« in začela delovati - TAKOJ dobila pomoč vesolja, angelov in so zadeve stekle. Jeeej. Upam na še več takih trenutkov v življenju. Hvala Manca za poučevanje in hvala ostalim za energijo.

NINA

Morem reči, da je bil teden zelo koristen. Malce me je streznil in postavil v tisto sfero, kamor spadam, tisto resnično pozabljeno Nino. Iz svoje posode sem zlila kar precejšen del gnojnice, ki je že res pošteno gnila. Najbolj pomembno mi je, da sem odpustila ljudem, ki so mi delali scene, ker v bistvu sem bila jaz sama povod za to, čeprav nezavedno. Počutim se ful fajn. Lahkotno.

ANDREJA

Draga Manca,ko sem danes gledala tvoj posnetek,sem okoli tebe videla najprej enega angela,potem še enega in še enega...vou noro koliko angelov imaš okoli sebe... Odkar se zavedam sebe sem Mojstrica Supernova in zato ŽIVIM SVOJE SANJE...HVALA ZA VSE KAR SI POVEDALA,KER JE ČISTA RESNICA....TOPEL OBJEM TEBI IN VSEM,KI TO BEREJO :)

JANA

Moje sanje so tako nore, čudovite in prežete z otroško razigranostjo in jaz ob enem tako srečna, zadovoljna in polna optimizma, da bi najraje poletela z vodnikom, ki me je spremljal skozi meditacijo, ki jo je vodila Manca.

POLONA

Ljube moje, čas je prišel, da stopim iz svoje lupinice in si dovolim biti jaz. Se ne več bati sebe in svoje moči. Leta in leta živim ... hm ... pridno? ubogljivo? Da bom vredna. Vredna ljubezni, a ... vedno bolj v temi. Brskam po sebi, iščem in ja, čakala sem, da me kdo opazi in pohvali. Pa sem se kar načakala na tejle postaji za želje. In ena želja je postala vedno večja, a še vedno želja, kot pravi Manca na posnetku. Hvaležna za vsako izmed vas. In 28732512763526398765-krat hvala Manci, da nas VIDI, da ji je MAR in da živi svoje poslanstvo. Neskončni objem. Z nasmehom,

PETRA

Sploh ne veste kakšno energijo čutim, ko se v začetku povežem z vsemi supernovami. Draga Manca, tako hitro so minili tile 4 tedni in priznam, da sem komaj čakala vsako sredo zvečer, ko že vse spi jaz pa z kozarčkom v roki na računalniku gledam tebe ter neizmerno uživam v tvoji čudoviti energiji, ki me je večkrat ponesla. Ponosna sem nase, da sem opravila domače naloge, se ravno ob pravem času na zelo enostaven in prijazen način poglobila vase. Se zopet vprašala kdo sem, kaj želim ter za kaj sem hvaležna. Kljub nekaterim področjem, ki jih še nisem poštimala sem spoznala, da me v življenju marsikaj osrečuje, navdihuje, razveseljuje...in počutim se resnično posebno. Hvala za tvoje angelske navdihe, ki jih nikoli ne zamudim. Komaj čakam 6. januar. Do takrat pa vse lepo v prihajajočem čarobnovizionarskem letu 2016 vsem dragim supernovam in seveda tebi draga Manca. Velik praznični objem!

MARTINA

Draga dekleta, hvaležna sem, da sem v vaši družbi, kjer sijemo. Želim si, da bi v 2016 vse, kar nosim v sebi zasijalo v polni luči, želim si globoko v srcu postati hvaležna za vse, kar mi je življenje že dalo in kar mi prinaša. Vso bolečino preteklosti, ki noče in noče stopiti ob stran, sili v ospredje, želim postaviti kot spremljevalko in ne voditeljico mojega življenja.Želim zasijati v partnerskem odnosu kot še nikoli doslej in otrokoma srečna kazati pot v življenje, ju vzgajati v samostojni in samozavestni osebi, jima vlivati pogum in vse začiniti z neskončno veliko ljubezni iz dna srca. K sreči sta tega že deležna kot tudi mnogo ljudi, ki me obkrožajo. Manca, hvala, ker si nas združila, komaj čakam 6. januarja.

KARMEN

Živijo Manca in ostale čarobne vizionarke! Najprej naj izrazim svojo hvaležnost za tvojo pobudo in videe, ki nam jih pošiljaš ter, da se takole srečujemo in se delimo:-) Leto 2017 bo zagotovo moje najboljše leto do sedaj, moja prijateljica je že sama ugotovila to zame :-), jaz pa itak vem ;-). Želim žareti kot super nova na področju kariere in osebne rasti, postati life coach na področju osebne rasti, in partnerstva ter kako živeti srčno, srečno in uspešno življenje. Odločitev je bila že narejena in koraki na poti do tja so že stekli, ponosna sem nase in hvaležna za vso podporo, ki mi jo daje vesolje. Veselim se našega druženja :-)

ZAKAJ OBIČAJNA MANIFESTACIJA NE DAJE REZULTATOV?
Poseben webinar na temo manifestiranja, kreiranja in čisto posebne ponudbe ;)

© 2018 Manca Razboršek s.p. created by Wix.com.